Wat is het beste type dak voor een serre?

Een van de beste soorten dakbedekkingsopties die beschikbaar zijn, panelen met dubbele beglazing maken fantastische serredaken in vergelijking met hun tegenhangers in polycarbonaat. Glazen dakserres zijn een van de meest populaire stijlen, dankzij hun vermogen om veel natuurlijk licht binnen te laten.

Wat is het beste type dak voor een serre?

Een van de beste soorten dakbedekkingsopties die beschikbaar zijn, panelen met dubbele beglazing maken fantastische serredaken in vergelijking met hun tegenhangers in polycarbonaat. Glazen dakserres zijn een van de meest populaire stijlen, dankzij hun vermogen om veel natuurlijk licht binnen te laten. Glazen daken zijn betere isolatoren dan dakbedekking van polycarbonaat en zijn over het algemeen aangenamer om naar te kijken. Hoewel glazen daken niet zo populair waren als daken van polycarbonaat, zijn het betere isolatoren en blijven ze warmer tijdens de wintermaanden.

Glas laat ook veel licht binnen, dus de kamer zal licht en luchtig zijn met een glazen dak. Als u het serregevoel wilt behouden, maar een stijlvoller, duurzamer dak wilt, kan glas de optie voor u zijn. Polycarbonaat is waarschijnlijk de meest betaalbare optie voor serredak. Ideaal voor het binnenlaten van natuurlijk licht, deze platen hebben weinig tot geen onderhoud nodig en kunnen tot 15 of 20 jaar meegaan.

Lees onze Covid-19-verklaring Met schuine glazen panelen creëren lantaarndaken de ultieme 'wow-factor' in serres, oranjeries en uitbreidingen. Sterker nog, als ze niet 150 mm boven het hellende vlak van het bestaande dak uitsteken en niet hoger zijn dan het hoogste deel van het dak, zou een bouwvergunning ook niet nodig moeten zijn. Geïnstalleerd in elke platte dakruimte, kan dit fantastische glazen middelpunt. We hebben de kennis en ervaring om u precies te bieden wat u nodig heeft.

Onze medewerkers zijn vakkundig opgeleid om u te begeleiden en te adviseren. Wij bieden u een garantie van 10 jaar. Lawaai - Een serredak van polycarbonaat klinkt erg luid als het regent en het voelt meer alsof er buiten een stortbui plaatsvindt, zelfs als het maar een paar druppels of een motregen zijn. Het kiezen van een serredak van polycarbonaat in plaats van een glazen dak kan u enkele honderden ponden besparen.

Hier is een overzicht van de meest populaire opties voor serredaken en de voor- en nadelen van elk. Gebruik altijd een ervaren en gerenommeerd serredakbedrijf om offertes te krijgen en gebruik hun expertise en advies, want het zal duur zijn als u de verkeerde keuze maakt. Nu u begrijpt waar uw serredak van gemaakt is en het materiaal waarnaar u wilt upgraden, kunt u een bestaand serredak bijwerken of opnieuw beginnen, met SEHBAC. De belangrijkste ontwerpfocus lag op de dynamiek en prestaties en het totale gewicht van het vervangende dak, dat op bestaande serreconstructies moest worden geïnstalleerd.

Duurzaamheid - Een serredak van polycarbonaat gaat normaal gesproken slechts 10-15 jaar mee als dat voordat u het moet of moet vervangen. Ze hebben ook een levensduur van 50 jaar - veel meer dan glazen daken die na 20 jaar mogelijk moeten worden vervangen. Serres waren van oudsher een zomerkamer die je kon openen en gebruiken terwijl je in je tuin was, maar ze worden nu getransformeerd met massieve pannendaken waarmee je de ruimte het hele jaar door kunt gebruiken. Reiniging - Een glazen serredak is moeilijk schoon te houden en vrij van vlekken en vlekken, vergeleken met een betegeld serredak dat minimaal onderhoud vergt of er iets is.

Uiterlijk - Massieve serredaken worden een zeer populaire keuze als het gaat om serres, als u erover nadenkt om alleen het dak te vervangen en bij te werken of een nieuwe serre te laten bouwen. Het Livinroof maakt de introductie van gevormde beglazing mogelijk, in plaats daarvan absoluut overal in het dak, waardoor een verbluffend en uniek ontwerp ontstaat met licht precies waar u het nodig hebt. Als u wilt investeren in een serredak dat de ruimte een combinatie van warmte, licht en bruikbaarheid het hele jaar door biedt, is de gouden standaard een 'hybride' serre - gemaakt van een massief gewelfd dak met een geïsoleerd aluminium frame en energiezuinige glaspanelen. Als het uw doel is om een uitbreiding te creëren die elke dag kan worden gebruikt, is een betegeld serredak waarschijnlijk de meest geschikte keuze.

Moderne glazen serredaken hebben veel te bieden dankzij hedendaagse productiemethoden, waardoor ze een meer betaalbare, warmere, veiligere, stillere en handigere optie zijn voor veel huishoudens met een serre. .

Leave Reply

Required fields are marked *