Hellende daken

Hellende daken werkt Dakwerken Michel uit Steenokkerzeel af met dakpannen of leien, zoals u dat wenst. De gekozen materialen hebben uiteraard een impact op het uiterlijk van uw dak, de manier van plaatsen en de prijs.


Dakpannen

Dakwerken Michel biedt een grote keuze aan dakpannen: we bieden zowel dakpannen van gebakken aarde als van beton. Daarnaast heeft u een ruime keuze voor kleur, vorm van uw dakpannen. Onze hoofdleveranciers zijn Eternit en Koramic, twee topmerken voor gegarandeerde kwaliteit.

Leien dak

Bij Dakwerken Michel kunt u kiezen voor natuurleien of kunstleien. Onze belangrijkste leveranciers zijn Eternit en Cupa.

Natuurlijke leistenen bestaan uit laagjes gesteente, zoals klei en kwarts, die onder enorme druk van de aarde zijn geperst tot stevig gesteente. Bij Dakwerken Michel bieden we ook kunstleien. Die hebben dezelfde look als natuurleien, maar zijn een stuk goedkoper. Voor kunstleien kunt u rekenen op een levensduur van 25 jaar. Natuurleien gaan ongeveer 30 jaar mee.

Van timmerwerk tot dakraam

Als u dat wenst staat Dakwerken Michel staat in voor al uw dakwerken van A tot Z, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Wij timmeren het dakgebinte, maar bekleden ook uw dakgoot of metselen de schouw. Dat is het eerste metselwerk van het dak. Voor de afwerking van de schouw met de dakbekleding gebruiken we zink en lood.

Daarnaast plaats Dakwerken Michel ook dakramen. Traditionele zijn er natuurlijk de zinken ramen, maar tegenwoordig is de alom gekende Velux erg in trek. Ramen van Velux zien er goed uit, maar hebben ook een uitstekend isolatiewaarde. Er zijn bovendien ook talrijke toebehoren beschikbaar (rolluik, gordijnen…).

Zink- lood- en koperwerk

Met jarenlange ervaring mag Dakwerken Michel uit Steenokkerzeel, zich gerust dé specialist in de regio noemen voor zink-, lood- en koperwerken. Dat vakmanschap vertaalt zich in een uitmuntende kwaliteit en een verfijnde afwerking.

Alle types dakgoten kunnen we maken uit zink of koper. Ook voor de afwerking van het dak (schouwen, zijkanten, kilgoten... werken me met deze materialen.

Gewoonlijk gebruiken we een messing van zink koper en titaan, die we ter plaats plooien en solderen.

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende gratis offerte? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dakwerken Michel